
>
Специфіка теплової обробки фаршевих кулінарних виробів в пристрої прямої дії електричного струму [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, К. Л. Давиденко //
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 73 наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ. - Київ : НУХТ, 2007. - Ч. II. - С. 102.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Давиденко, К. Л.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Давиденко, К. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|