
>
Improving the quality of vegetables and fruits using biofortification strategies [Electronic resource] / A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. Tatar //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2023. - Vol. 17, Issue 3. - P. 4-14. - DOI 10.15673/fst.v17i3.2650.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Dubinina, A.
Zaitseva, V.
Mardar, M.
Kuklina, T.
Cherevko, Oleksander
Lehnert, S.
Letuta, Tetiana
Tatar, Larysa
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Dubinina, A.
Zaitseva, V.
Mardar, M.
Kuklina, T.
Cherevko, Oleksander
Lehnert, S.
Letuta, Tetiana
Tatar, Larysa
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |