
>
Дюкарева, Г. И.Пути создания новой паштетной продукции оздоровительного действия [Текст] / Г. И. Дюкарева, Т. Н. Головко //
Дюкарева, Г. И.
Техника и технология пищевых производств : материалы VI Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, 24-25 апр. 2008 г. - Могилев, 2008. - Ч. 2. - С. 224-225.
Додаткові точки доступу:
Головко, Татьяна Николаевна
Додаткові точки доступу:
Головко, Татьяна Николаевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|