>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, З. І. Кучерук //
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 97-99.
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Додаткові точки доступу:
Болховітіна, Олена Іванівна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|