
>
Мандрик, С. В.Огляд методів in vitro оцінки антиоксидантних властивостей сполук у харчовій промисловості [Текст] / С. В. Мандрика //
Мандрик, С. В.
Матеріали ХХІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених, присвяч. 110-річчю від дня народж. д-ра біол. наук, проф., заслуж. діяча науки і техніки України З. Скородинського та 100-річчю від дня народж. д-ра біол. наук, проф., акад. УААН Ф. Палфія. - 2025. - С. 58.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|