
>
Удосконалений спосіб виробництва смажених м’ясних напівфабрикатів у замкнутому середовищі з додаванням купажованого сушеного компонента [Текст] / В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко //
Нові технології і обладнання харчових та переробних виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-семінару, м. Полтава, 24 квіт. 2025. - Полтава : ПДАУ, 2025. - С. 74.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|