
>
Технологія батончиків желейних з використанням меду, борошна кунжутного та структуроутворювачів полісахаридної природи [Текст] : монографія / С. П. Боковець, О. О. Гринченко, І. М. Сметанська, С. Б. Омельченко, Ф. В. Перцевой. - Харків : Діса+, 2024. - 186 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Боковець, С. П.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Сметанська, Ірина Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Боковець, С. П.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Сметанська, Ірина Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |