>
Improvement of equipment in order to intensify the process of drying dispersed food products [Electronic resource] / S. Sabadash, M. Y. Savchenko-Pererva, O. Radchuk, L. Rozhkova, A. Zahorulko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 1, Issue 11-103. - Ст. 192363. - С. 15-21.. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.192363.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sabadash, S.
Savchenko-Pererva, Marina
Radchuk, O.
Rozhkova, L.
Zahorulko, Andrii
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sabadash, S.
Savchenko-Pererva, Marina
Radchuk, O.
Rozhkova, L.
Zahorulko, Andrii
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |