
>
Организация, управление и экономика общественного питания в новых условиях хозяйствования [Текст] : учеб. пособие / уклад.: Р. В. Апилат [и др.]. - Харьков : ХИОП, 1989. - 96 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Апилат, Р. В.\сост.\
Василенко, Ю. А.\сост.\
Есинова, Н. И.\сост.\
Труш, И. В.\сост.\
Яцун, Леонид Николаевич\сост.\
Додаткові точки доступу:
Апилат, Р. В.\сост.\
Василенко, Ю. А.\сост.\
Есинова, Н. И.\сост.\
Труш, И. В.\сост.\
Яцун, Леонид Николаевич\сост.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|