
>
Дослідження кінетики гранічної напруги зсуву напівфабрикату на основі сиру кисломолочного нежирного з використанням білкових компонентів [Текст] / Ф. В. Перцевой, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. : ХДУХТ, 2008. - С. 369-374.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Рубіна, В. В.
Бідюк, Д. О.
Обозна, М. В.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Рубіна, В. В.
Бідюк, Д. О.
Обозна, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|