
>
Improvement of the method for producing confitures from fruit raw materials [Text] / A. Zagorulko, O. Cherevko, O. Zagorulko, M. Yancheva, M. Bondar, S. Budnik //
Chemical engineering: food production technology. - 2021.
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Andrey
Cherevko, O.
Zagorulko, Olexsiy
Yancheva, Marina
Bondar, M.
Budnik, S.
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Andrey
Cherevko, O.
Zagorulko, Olexsiy
Yancheva, Marina
Bondar, M.
Budnik, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|