
>
Substantiation of the mechanism of interaction between the carbohydrates of Rye-Wheat flour and nanoparticles of the polyfunctional food additive "Magnetofood" [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazarieva, T. Yevlash, //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 3, Issue 11-93. - С. 59 - 68.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.133373.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Lazarieva, T.
Yevlash,, Tetiana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Evlash, Viktoria
Alexandrov, A.
Lazarieva, T.
Yevlash,, Tetiana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |