
>
Борук, С. Д.Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на кероб [Текст] / С. Д. Борук, І. С. Пілюгіна //
Борук, С. Д.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 98.
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|