>
Кондратюк, Н. Д.Дослідження властивостей рецептурних компонентів виробів із пісочного тіста [Текст] / Н. Д. Кондратюк, С. Л. Юрченко //
Кондратюк, Н. Д.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 25.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|