
>
Спосіб виробництва овочевого морозива «Заморожений сік» [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, Є. Л. Гасай, А. О. Бабіч //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р. - Харків, 2011. - Ч. 2. - С. 457.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Даниленко, Л. В.
Гасай, Є. Л.
Бабіч, А. О.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Даниленко, Л. В.
Гасай, Є. Л.
Бабіч, А. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|