>
Перспективи використання поліфенольних сполук для подовження термінів зберігання охолодженої риби [Текст] / Є. І. Князев, А. М. Кравцова ; наук. керівник: В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна //
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 126.
Додаткові точки доступу:
Князев, Є. І.
Кравцова, А. М.
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Князев, Є. І.
Кравцова, А. М.
Євлаш, Вікторія Владленівна\наук. керівник\
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |