
>
Павлюк, Р. Ю.Вивчення якості нових сирних соусів-дресингів, отриманих з викори- станням кріодеструкції, механоактивації та натуральних БАД [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва, О. О. Куценко //
Павлюк, Р. Ю.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014.
Додаткові точки доступу:
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Куценко, О. О.
Додаткові точки доступу:
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Куценко, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|