>
Перспективи використання бобових у технології пюреподіної кулінарної продукції [Текст] / Ж. О. Ільчакова, З. В. Кучерук, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров //
Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 167-172.
Додаткові точки доступу:
Ільчакова, Ж. О.
Кучерук, З. В.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Ільчакова, Ж. О.
Кучерук, З. В.
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|