
>
Температурний вплив на реологічні характеристики паст із ревеню та аґрусу [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. О. Захаренко, І. Ф. Овчиннікова //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 87-92.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Захаренко, В. О.
Овчиннікова, І. Ф.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Захаренко, В. О.
Овчиннікова, І. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|