>
Nutritional value and chemical composition of meat from rabbits of different purpose of production [Text] / I. Aksonov, I. Pomitun, O. Korh, V. Petrash, Y. Oliinychenko //
Zhivotnovadni Nauki. - 2021. - № 58 (3). - С. 50-55.
Додаткові точки доступу:
Aksonov, I.
Pomitun, I.
Korh, O.
Petrash, V.
Oliinychenko, Y.
Додаткові точки доступу:
Aksonov, I.
Pomitun, I.
Korh, O.
Petrash, V.
Oliinychenko, Y.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|