
>
Research of preservation of the brussls sprouts depending on the protection of antimicrobic action preparations before storage [Text] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gaevaya, N. Kyruchina, H. Slobodyanyk, S. Shehetyna, M. Shehetyna, L. Kononenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies Technology and Equipment of Food Production. - 2020. - Vol. 6, Issue 12 (108).
Додаткові точки доступу:
Pusik, L.
Pusik, Vlаdimir
Bondarenko, V.
Gayova, Ludmila
Kyruchina, N.
Slobodyanyk, H.
Shehetyna, S.
Shehetyna, M.
Kononenko, L.
Додаткові точки доступу:
Pusik, L.
Pusik, Vlаdimir
Bondarenko, V.
Gayova, Ludmila
Kyruchina, N.
Slobodyanyk, H.
Shehetyna, S.
Shehetyna, M.
Kononenko, L.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|