
>
Щербакова, Т. В.Застосування сучасних методів для кількісного оцінювання кольору фруктової сировини [Текст] / Т. В. Щербакова, В. М. Онищенко //
Щербакова, Т. В.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 221-223.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|