>
Черевко, О. І.Використання спектральних властивостей водяної пари у теплових процесах обробки кулінарної продукції [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Лебединець //
Черевко, О. І.
Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр.-1 марта 2001 г. - Харьков : ХГАТОП, 2001. - С. 134-135.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Лебединець, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|