
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Використання хітозану у виробництві харчових продуктів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Д. Б. Березовський //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективністьч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 191-192.
Додаткові точки доступу:
Летута, Тетяна Миколаївна
Березовський, Б. В.
Додаткові точки доступу:
Летута, Тетяна Миколаївна
Березовський, Б. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|