>
Беляева, Инна Михайловна.Разработка математической модели процесса замораживания пищевых продуктов [Текст] / И. М. Беляева, В. Н. Онищенко //
Беляева, Инна Михайловна.
Food science, engineering and technologies 2010 : scientific works оf the Scientific conference with international participation, Plovdiv, October 15-16, 2010. - Plovdiv : UFT Academic Publishing House, 2010. - Vol. LVII, issue 2. - P. 641-644.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, Вячеслав Николаевич
Додаткові точки доступу:
Онищенко, Вячеслав Николаевич
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|