
>
Дослідження якості смаженого продукту на основі дикорослих грибів [Текст] / Ю. І. Єфремов, М. С. Одарченко, А. М. Сесь, В. В. Піддубний //
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 185.
Додаткові точки доступу:
Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Микола Семенович
Сесь, А. М.
Піддубний, В. В.
Додаткові точки доступу:
Єфремов, Ю. І.
Одарченко, Микола Семенович
Сесь, А. М.
Піддубний, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|