>
Використання клітковини соєвої – як джерела харчових волокон у рецептурному складі соусів емульсійного типу [Текст] / С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, О. В. Котляр, Н. В. Чорна, П. П. Пивоваров, О. О. Лісніченко //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в, ресторан. госп-ва та торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2025. - Вип. 1 (37). - С. 30-46.
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Федак, Наталя Василівна
Котляр, Олег Володимирович
Чорна, Ніна Вікторівна
Пивоваров, Павло Петрович
Лісніченко, Олена Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Омельченко, Світлана Борисівна
Федак, Наталя Василівна
Котляр, Олег Володимирович
Чорна, Ніна Вікторівна
Пивоваров, Павло Петрович
Лісніченко, Олена Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|