>
Інноваційні технології дієтичної харчової продукції [Текст] : курс лекцій з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання зі спец. G13 (181) Харчові технології освіт.-проф. програми Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність / В. В. Євлаш, М. Л. Серік, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна. - Харків : ДБТУ, 2025. - 80 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |