
>
Горальчук, А. Б.Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу [Текст] / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощій, П. П. Пивоваров //
Горальчук, А. Б.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 10-18.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|