>
Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр: настанови до виконання та захисту [Текст] : навч.-метод. посібник для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 147 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |