>
Кучерук, Зіновія Іванівна.Зміст дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв» та її роль у підготовці фахівців нової генерації [Текст] / З. І. Кучерук, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова //
Кучерук, Зіновія Іванівна.
Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 241-242.
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|