
>
Товарознавча експертиза якості м’яких і розсільних сирів [Текст] / К. Р. Білогривенко ; наук. керівник О. Є. Скирда //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 272-278.
Додаткові точки доступу:
Білогривенко, К. Р.
Скирда, Олена Євгеніївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Білогривенко, К. Р.
Скирда, Олена Євгеніївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|