
>
Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic [Text] / N. Zhexenbay, M. Kizatova, Zh. Nabiyeva, A. Foshchan, O. Grinchenko //
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 99-100.
Додаткові точки доступу:
Zhexenbay, N.
Kizatova, M.
Nabiyeva, Zh.
Foshchan, Andriy
Grinchenko, Olga
Додаткові точки доступу:
Zhexenbay, N.
Kizatova, M.
Nabiyeva, Zh.
Foshchan, Andriy
Grinchenko, Olga
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |