>
Сорокіна, Світлана Вікторівна.Математичне модулювання рецептурного складу морозива [Текст] / С. В. Сорокіна, Т. М. Шапорова, С. О. Дегтярьов //
Сорокіна, Світлана Вікторівна.
Вісник Нац. техн. ун-ту «Харків. політехн. ін-т». - Харків : НТУ «ХПІ», 2005. - № 14: Хімія, хім. технологія та екологія. - С. 167-173.
Додаткові точки доступу:
Шапорова, Т. М.
Дегтярьов, С. О.
Додаткові точки доступу:
Шапорова, Т. М.
Дегтярьов, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|