
>
Механохімічні процеси при розробці нанотехнології білкових добавок із гороху в легко-засвоюваній формі [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський, Т. В. Котюк, Т. С. Маціпура //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. : ХДУХТ, 2016. - Вип. 2. - С. 111-127.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Котюк, Т. В.
Маціпура, Т. С.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Котюк, Т. В.
Маціпура, Т. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|