>
Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових мас [Текст] / О. Є. Загорулько, О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, А. М. Загорулько //
Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХIІ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 7 листоп. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 105-106.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Олексій Євгенович
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|