
>
Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресу [Текст] / К. В. Свідло, Л. К. Карпенко, О. В. Богомолов, Л. В. Піддубна //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 90-99.
Додаткові точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Богомолов, Олексій Васильович
Піддубна, Л. В.
Додаткові точки доступу:
Свідло, Карина Володимирівна
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Богомолов, Олексій Васильович
Піддубна, Л. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|