
>
Вибір основних параметрів і дослідження якості фаршу на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, М. А. Карєв //
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх екон. обґрунтування у підприємствах харчування. Екон. проблеми торгівлі : збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2004. - Ч. 1. - С. 343-350.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Карєв, М. А.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Карєв, М. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|