>
Шапорова, Т. М.Математичне моделювання рецептурного складу морозива [Текст] / Т. М. Шапорова, С. В. Сорокіна, С. О. Дегтярьов //
Шапорова, Т. М.
Вісник Нац. техн. ун-ту “Харків. політехн. ін-т”. - Харків : НТУ «ХПІ», 2005. - № 14. - С. 167-172.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Дегтярьов, С. О.
Додаткові точки доступу:
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Дегтярьов, С. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|