>
Prospects for use of new sources of dietary fibers in the technology of flour confectionery products [Electronic resource] / O. Samokhvalova, S. Oliinyk, K. Kasabova, G. Stepankova, O. Bolkhovitina //
Innovations in Life Sciences: BIO Web of Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, May 19-20, 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01017. - DOI 10.1051/bioconf/20213001017.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Oliinyk, Svitlana
Kasabova, Kateryna
Stepankova, Galyna
Bolkhovitina, Olena
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Oliinyk, Svitlana
Kasabova, Kateryna
Stepankova, Galyna
Bolkhovitina, Olena
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |