
>
Погожих, Микола Іванович.Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання [Текст] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, В. Ю. Черкашина //
Погожих, Микола Іванович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 177-180.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Черкашина, В. Ю.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Черкашина, В. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|