
>
Технологія продукції харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / Л. М. Тіщенко, Ф. В. Перцевой, М. Б. Колеснікова, М. О. Янчева, П. В. Гурський. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 314 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Тіщенко, Леонід Миколайович (26.04)
Перцевой, Федір Всеволодович (26.01)
Колеснікова, Марина Борисівна
Янчева, Марина Олександрівна
Гурський, Петро Васильович (26.01)
Додаткові точки доступу:
Тіщенко, Леонід Миколайович (26.04)
Перцевой, Федір Всеволодович (26.01)
Колеснікова, Марина Борисівна
Янчева, Марина Олександрівна
Гурський, Петро Васильович (26.01)
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|