
>
Development of a physical-mathematical model for the process of crystallization of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. Potapov, O. Grinchenko, T. Zhelieva //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 1, Issue 11-91. - P. 50-55.. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.120793.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Grinchenko, Olga
Zhelieva, Tetiana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Grinchenko, Olga
Zhelieva, Tetiana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозиторій |