
>
24.239я73
Х 22
Харчова хімія [Текст] : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР бакалавр напряму 16.051701 Харчові технології та інженерія у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / уклад. О. М. Шаніна, уклад. О. А. Холодова, уклад. Т. В. Гавриш, уклад. Л. В. Баль-Прилипко, уклад. О. С. Віннов, уклад. М. В. Волков. - К. : Агроосвіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18. - 6.05 грн.
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: аліментарні сполуки -- алиментарные соединения -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вода -- білкові речовини -- белковые вещества -- вуглеводи -- углеводы -- ліпиди -- липиды -- вітаміни -- витамины -- неаліментарні сполуки -- неалиментарные соединения --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна (26.10)\уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.10)\уклад.\
Баль-Прилипко, Л.В.\уклад.\
Віннов, О.С.\уклад.\
Волков, М.В.\уклад.\
Х 22
Рубрики:
Україна
Украина
Ключові слова: аліментарні сполуки -- алиментарные соединения -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вода -- білкові речовини -- белковые вещества -- вуглеводи -- углеводы -- ліпиди -- липиды -- вітаміни -- витамины -- неаліментарні сполуки -- неалиментарные соединения --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна (26.10)\уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.10)\уклад.\
Баль-Прилипко, Л.В.\уклад.\
Віннов, О.С.\уклад.\
Волков, М.В.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
2 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
3 | оиф | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з.г.к. | б/н1 |
2 | ч.з. оиф | б/н2 |
3 | оиф | б/н3 б/н4 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.06 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|