
>
Determining the influence of technological factors on the microstructural and rheological parameters of sauces with emulsion structure [Electronic resource] / O. Ianushkevych, N. Grynchenko, A. Radchenko, I. Smetanska, A. Marynin, O. Hrynchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 2, Issue 11(134). - P. 33-41. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.325417.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ianushkevych, Oleksandr
Grynchenko, Nataliya
Radchenko, Anna
Smetanska, I.
Marynin, A.
Hrynchenko, Olha
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Ianushkevych, Oleksandr
Grynchenko, Nataliya
Radchenko, Anna
Smetanska, I.
Marynin, A.
Hrynchenko, Olha
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |