
>
Використання напівфабрикату кістового харчового під час виробництва січених кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, М. П. Головко, І. В. Лебединець, А. О. Колесник //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Вип. 2 (4). - С. 253-258.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Лебединець, І. В.
Колесник, Аліна Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Головко, Микола Павлович
Лебединець, І. В.
Колесник, Аліна Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|