
>
Лучак, К.Аналіз реологічних особливостей майонезів та майонезних соусів різних торгових марок [Текст] / К. Лучак, А. В. Сачко, С. М. Губський //
Лучак, К.
Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту ім. Юрія Федьковича, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 25-27 квіт. 2023 р.. - Чернівці : ЧНУ, 2023. - С. 85-87.
Додаткові точки доступу:
Сачко, А. В.
Губський, Сергій Михайлович
Додаткові точки доступу:
Сачко, А. В.
Губський, Сергій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|