
>
Визначення антиоксидантної здатності неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви [Текст] / О. В. Кузьмін, М. С. Омельченко, О. В. Хареба, В. В. Хареба, О. В. Куц //
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 16 листоп. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 111-113.
Додаткові точки доступу:
Кузьмін, О. В.
Омельченко, М. С.
Хареба, О. В.
Хареба, В. В.
Куц, Олександр Володимирович
Додаткові точки доступу:
Кузьмін, О. В.
Омельченко, М. С.
Хареба, О. В.
Хареба, В. В.
Куц, Олександр Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |