
>
Жарко, А. А.Технологічний потенціал безглютенових сумішей для виробництва бісквіту [Текст] / А. А. Жарко ; наук. керівник Т. В. Гавриш //
Жарко, А. А.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ.освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 30.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |