
>
Investigation of the properties of marmalade with plant cryoadditives during storage [Electronic resource] / N. Shmatchenko, M. V. Artamonova, O. F. Aksonova, Svitlana Oliinyk //
Journal of food science and technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 1. - С. 82-89.. - DOI 10.15673/fst.v12i1.843.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Shmatchenko, Natalia
Artamonova, Maiia Vladimirovna
Aksonova, Olena
Oliinyk, Svitlana
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Shmatchenko, Natalia
Artamonova, Maiia Vladimirovna
Aksonova, Olena
Oliinyk, Svitlana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |